ZOERSELTEM ZLXXM
ZOERSELTEM ZLXXM
  • Departures
  • CountDown
  • Documents
  • Passenger Manifest
  • Ground Handling
  • Safety Rules
  • Inflight Menu
  • Inflight Entertainment
  • Flight Data
  • Arrivals
  • Ontvangst: Grissini met Tapenade  en ook, want zo zijn wij,  Gemarineerde Olijven

    en Eric-Van-Baels-gemaakte-Punch
    Alsook G&T van G&P !! 

    Sushi, diverse maki (kleine lemuren, zie Noctuarium Zoo Antwerpen), met geconfijte gember, wasabi (spelleke: wie kan een pollepel ineens doen ?) en sojasaus. Huisgerookte zalm, zure room en zoete ui; Vitello tonato, fijne sla en kappertjes & ook Rundscarpaccio met notensla, en gebrande pijnboompitjes.

    Dan en ook:  Cappucino van tomaat & Scampi brochetje, & prei aardappeltjes, & currysaus & Wildragôut met winter garnituur UND kroketjes

    Nagerecht: Kleine glaasjes met chocolade mousse &&& ……  Mini crème brulé  (yeeeeujjjj)
     

    wijnen by Portavinum - Freixenet uit Catastro.... euh lonië.
  • Our Catering Service
© 2017 - 2025 Zaventem
Powered by JouwWeb